27 May

Susreti industrije i istraživača: Sigurna, čista i učinkovita energija

(Horizon 2020 – Secure, Clean and Efficient Energy)

Centar za istraživanja, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo i investicije i Agencijom za mobilnost i programe Europske unije organizira događanje (brokerage events) s ciljem povezivanja industrije i istraživača. Susreti se odvijaju u sklopu projekta BISTEC – Building innovation support through efficient cooperation network.

KADA: Utorak, 27. svibanj 2014. od 09:00 do 13:30 h
GDJE: Zvonimirova 8, III. kat, Vijećnica 304. Kako do nas ?
Broj sudionika je ograničen, a zadnji rok za prijavu je 22.05.2014.

ZAŠTO SUDJELOVATI:

Sudionici će imati prilika održati kratke poslovne sastanke s potencijalnim partnerima u svrhu zajedničke prijave natječaja ili ostvarenja suradnje na nekom drugom području.

Na događaju će dobiti upute i informacije vezane uz pozive na natječaj za područje “Sigurna, čista i učinkovita energija“ u programu Obzor 2020. Aktivnosti: smanjenje potrošnje energije i emisije ugljičnog dioksida pametnim i održivim korištenjem, jeftina i nisko-ugljična opskrba električnom energijom, alternativna goriva i mobilni energetski izvori, jedinstvena europska pametna električna mreža te nova znanja i tehnologije.

http://www.obzor2020.hr/drustveni-izazovi-sadrzaj/energija-opis

Također, prijava na društvenu mrežu Publiconn omogućiti će vam da ostanete u stalnom kontaktu s potencijalnim partnerima te imate pristup informacijama o linijama financiranja vezano uz vaše područje poslovanja i istraživanja.

Prošli Susreti održani 18. ožujak 2014. okupili su više od 30 predstavnika tvrtki i organizacija te tridesetak znanstvenika sa Sveučilišta. Održano je više od 400 individualnih sastanaka.
KAKO JE SVE IZGLEDALO POGLEDAJTE U KRATKOM VIDEU.

Događanje će se odvijati u dva dijela kroz kratka tematska predavanja i unaprijed zakazane sastanke (susreti poslovnog umrežavanja).

KRATKA TEMATSKA PREDAVANJA:
• Mogućnosti sudjelovanja hrvatskih partnera u području Energije unutar programa Obzor 2020.
• Predstavljanje rada Zavoda za obnovljive izvore, KONČAR – Instituta za elektrotehniku
• Predstavljanje Centra kompetencije za obnovljive izvore energije (CKOIE)
• Prednosti poslovnog umrežavanja putem društvene mreže Publiconn

SUSRETI POSLOVNOG UMREŽAVANJA (BROKERAGE EVENTS):
Svaki sudionik događanja dobiti će unaprijed pripremljeni raspored susreta odnosno kratkih 5-minutnih sastanaka. Raspored sadrži ime sugovornika i broj stola za svaki pojedini sastanak. Cijeli proces će biti vođen i koordiniran, a organizatori će vam biti na raspolaganju tokom cijelog događaja. Sastanci su zamišljeni kao kratki kako bi sugovornici imali priliku razgovarati sa što većim brojem potencijalnih partnera, te s njima razmijeniti informacije o tvrtki ili instituciji koju predstavljaju. Na taj način realizirati će se veći broj susreta i ostvariti mnoštvo kontakata iz kojih se mogu razviti različiti oblici suradnje.

PROGRAM:

KONTAKT:
Davor Plavšić, Centar za istraživanja, razvoj i transfer tehnologija
Email: davor.plavsic@unizg.hr
Mob: 099/4698174
http://cirtt.unizg.hr