27 Mar

Stvaranje vrijednosti iz znanja – uvod u upravljanje inovacijama

Radionica je održana 27.03.2014.
Mjesto održavanja radionice: Ulica kralja Zvonimira 8, predavaonica 107, I. kat
Kako do nas ?

Broj polaznika: 25

Ovdje se možete prijaviti na radionicu.
Rok za prijavu: 25.03.2014.
Preuzmite program radionice (pdf).

O radionici:

Ovo je druga u seriji od ukupno četiri radionice početne razine za istraživače o osnovama intelektualnog vlasništva, upravljanju inovacijama u istraživačkim projektima, transferu tehnologije i uspješnoj suradnji s industrijom.

Tko može sudjelovati?

Ciljna skupina ovih radionica su prvenstveno mladi istraživači koji nemaju znanja i iskustva u navedenim aktivnostima, ali i svi ostali koji žele obnoviti ili proširiti svoje znanje.

Program:

Predavači:

Dr. sc. Davorka Moslavac Forjan, viša voditeljica transfera tehnologije u Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu
Davorka Moslavac Forjan je doktorirala organsku kemiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dvanaest godina radila je na Institutu „Ruđer Bošković“, gdje je stekla praktično iskustvo u radu u laboratoriju i znanstvenom okruženju. Kao stručni specijalist projektnog menadžmenta bila je zadužena za vođenje projekata transfera tehnologije iz portfelja Ruđer inovacija d.o.o. te administraciju i menadžment svih patenata i patentnih prijava iz područja kemije, biologije, biotehnologije i medicine. U Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu radi kao viša voditeljica transfera tehnologije na poslovima transfera tehnologije, upravljanja i zaštite intelektualnog vlasništva te mapiranja tehnologija Sveučilišta.

Radoslav Ostermann dipl.ing., voditelj transfera tehnologije u Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu
Radoslav Ostermann radio je u korporacijama Zagrebačka banka i Vipnet, gdje je stekao iskustvo na području razvoja i implementiranja novih proizvoda i usluga, uvođenju inovacija u postojeće poslovne procese i usluge, te na područjima marketinga i prodaje. Iza sebe ima i samostalnog poduzetničkog iskustva. U Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu radi od 2013. godine kao voditelj transfera tehnologije. Po struci je diplomirani inženjer fizike, te se dodatno školovao u području poslovnog upravljanja.

Radionica će biti održana u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u sklopu europskog projekta „BISTEC – Building innovation support through efficient cooperation network“.

Broj sudionika ograničen je na 25 osoba, stoga Vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje na radionici. U slučaju nemogućnosti dolaska molimo da nas o tome obavijestite kako bi druge osobe mogle prisustvovati radionici. Rok za prijavu je ponedjeljak, 24. ožujka 2014. Sudjelovanje se ne naplaćuje.

Radionica se održava u sklopu manifestacije Ožujak – Mjesec inovacija i istraživanja.


Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas na:
tel: (01) 4698 177
e-mail: irnovak@unizg.hr