18 Sep

Pozivamo vas na treći susret industrije i istraživača “Informacijske i komunikacijske tehnologije”

Dosadašnji Susreti održani 18. ožujka i 26. svibnja 2014. okupili su više od pedeset predstavnika tvrtki i organizacija te pedeset znanstvenika sa Sveučilišta, a održano je više od 600 individualnih sastanaka.

Pozivamo sve istraživače i poduzetnike koji se bave područjem Informacijskih i komunikacijskih tehnologija da se pridruže i pomoću naših susreta upoznaju potencijalne partnere za suradnju na Obzor 2020 projektima.

Na susretima možete dobiti upute i informacije vezane uz pozive na natječaj za područje “Informacijske i komunikacijske tehnologije“ u programu Obzor 2020. Aktivnosti: nova generacija komponenti i sustava, napredno računarstvo, internet budućnosti, tehnologije sadržaja i upravljanje informacijama, napredna sučelja i roboti, mikro- i nanoelektronika i fotonika.

Program i poveznicu za prijavu pronađite na stranici “Susreti – Informacijske i komunikacijske tehnologije”. Rok za prijavu je 1. listopada a sudjelovanje je besplatno.

Susreti se odvijaju u sklopu projekta BISTEC – Building innovation support through efficient cooperation network, a organizira ih CIRTT u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatskom udrugom poslodavaca.