25 Ožu

European Health Catapult natjecanje – prijavite se do 30. ožujka 2020.!

European Health Catapult najveće je EIT Healthovo natjecanje u prodajnom prezentiranju (eng. pitching) koje spaja razvojne tvrtke u biotehnološkom, medicinsko-tehnološkom i digitalnom području s vodećim stručnjacima i međunarodnim investitorima. Natjecanje započinje na regionalnoj razini, nakon čega izabrane tvrtke prolaze trening program i idu na polufinalno natjecanje u prodajnom prezentiranju. Najbolji na poluzavršnom natjecanju idu u završnicu na EIT Health Summit u Stockholmu 1. i 2. prosinca 2020. gdje će se natjecati za dio glavne nagrade – 210.000 eura vrijednu investiciju.
European Health Catapult namijenjen je mikro i malim poduzećima s manje od 50 zaposlenih, tvrtkama kćerima i razvojim tvrtkama koje traže seed  ili Series A financiranje od najmanje 500.000 eura, imaju procjenjenu vrijednost od više od milijun eura, već imaju investiciju ili prihode od 500.000 eura, aktivni su u polju medicinske tehnologije, biotehnologije ili digitalizacije zdravlja, nalaze se u zemlji članici Europske unije i rade na razvoju inovativnih poslovnih koncepata.

Više o samom natjecanju i raspored svih navedenih događanja po datumima možete saznati ovdje: https://eithealth.eu/project/european-health-catapult/

Prijave traju do 30. ožujka, a prijaviti se možete ovdje: https://eithealth.optimytool.com/en/