04 Srp

Naprednim tehnologijama platforme industrije 4.0 u borbi protiv klimatskih promjena

Četvrtak 04. srpnja 2019. u 9 sati
Aula Sveučilišta u Zagrebu
Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb

Program skupa Climate-KIC HUB Hrvatska
Prijavu potražite na dnu stranice.

U auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 04. srpnja 2019. u 9 sati održati će se skup konzorcija EIT Climate-KIC Hub Hrvatska pod nazivom „Naprednim tehnologijama platforme industrije 4.0 u borbi protiv klimatskih promjena”. Glavni cilj skupa je promicati i uspostaviti gospodarstvo temeljeno na cirkularnoj ekonomiji i bez emisija ugljika koje odgovorno djeluje i radi na inovativnim rješenjima koristeći najnovija dostignuća industrije 4.0 i pritom posluje i gradi sustavne promjene u ekosustavu, koji uključuje sve sektore i razine društva.

EIT Climate-KIC Hub Hrvatska (Zagrebački inovacijski centar, Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske, Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Geotehnički fakultet Varaždin Sveučilišta u Zagrebu, Terra Hub, Zelena energetska zadruga i Mreža znanja) je kontakt-točka za organizacije iz svih sektora: poduzetničkoga i gospodarskoga, gradova i javnoga sektora, visokoga školstva, sveučilišta i istraživačkih centara, te će pružati potporu u dijeljenu znanja i iskustava, integriranju različitih znanja i ubrzanju puta inovativnih rješenja iz laboratorija prema tržištu.

EIT Climate-KIC europska je mreža organizacija znanja i inovacija koje rade na akceleraciji tranzicije prema naprednom, inkluzivnom društvu, otpornom na klimatske promjene. To je najveća mreža javno-privatnoga partnerstva s više od 300 organizacija – sveučilišta, istraživačkih instituta, gradova, regija, tvrtki, nevladinih i drugih organizacija koje rade na inovativnim rješenjima.

Rok za prijavu: 02. srpnja, 2019. godine do 12 sati.

Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail gordan.kuljak@unizg.hr.

30              19

Prijavite se za sudjelovanje: