02 Stu

EIT Health Innovation Days – PRIJAVE OTVORENE

Kreativan si, imaš puno ideja no ne znaš kako bi ih proveo u djelo, nedostaje ti tehničkog znanja, imaš tremu?

Prijavi se na druge po redu EIT Health i-Dayse te nauči kako doći od ideje do gotovog proizvoda! I-Days je program razvoja inovacija u zdravstvu, a ciljna su skupina studenti! Prijaviti se mogu svi studenti, neovisno o razini studiranja i fakultetu, sveučilištu ili veleučilištu koje pohađaju.

Na i-Daysima ćeš se pridružiti drugim studentima i zajedno ćete, uz budno oko i stručno znanje mentora naći rješenja povezana uz ovogodišnji izazov: “Kako bismo mogli potaknuti zdraviji način života kod različitih dobnih skupina?”

Natjecanje će svojim formatom biti slično hackatonu. Tu ćeš naučiti kako prepoznati problem, kako pristupiti rješavanju i stvoriti proizvod, kako taj proizvod predstaviti investitorima te kako od proizvoda stvoriti uspješni poslovni model. Tema ovogodišnjih i-Daysa je: Poticanje zdravijeg načina života.

Vaša rješenja ocjenjivat će stručni žiri a tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade u vidu poklon bonova od 1800, 1500 i 1000 kn i mentoriranja od Lean Startup tima.

Pobjednici će imati priliku sudjelovati i na Winners Eventu koji će se ove godine održati online, a tamo će imati prilike upoznati pobjednike iz drugih zemalja. Osim toga, pobjednici će imati priliku prisustvovati završnom godišnjem EIT Healthovu događaju u sklopu kojega će se održati mnoga zanimljiva predavanja, radionice te prilike za networking.

Kako nam je bilo prošle godine:

Pridruži nam se i možda baš ti budeš dio pobjedničkog tima!

Natjecanje će započeti 2. studenoga u 15.00 sati s Meet and greetom dok u 16 sati službeno počinje program.

******

> Prijave traju do 2. studenoga u 10h, a prijaviti se možeš ovdje: http://bit.ly/I-Days_2020

******

! ! !

Zbog epidemioloških prilika ovogodišnji će se i-Days održati online, a sastojat će se od najavnog događaja 22. listopada u 14.00 sati i natjecanja koje će trajati četiri dana: 2., 3., 5. i 6. studenoga. Sudjelovanje u događaju je besplatno!
I-Days održavaju se diljem cijele Europe, a registracija za njih odvija se putem centralne platforme EIT Healtha. Da bi se prijavio moraš prvo stisnuti Register for this event, a onda scrolati dok ne nađeš University of Zagreb! Pri procesu prijave tražit će te billing information, no ne brini, račun ćeš dobiti na 0 eura.

Svjesni smo da će sudjelovanje na natjecanju uzeti veći dio tvoga tjedna, a možda i biti u koliziji s nekim fakultetskim obavezama. Ako je to slučaj, probaj popričati s profesorom. Svi će sudionici dobiti potvrde o sudjelovanju koju možeš priložiti kao dokaz. Ako ti ili tvoj profesor imate nekih pitanja slobodno nam se javite na iday@unizg.hr