15 Lis

i-Days 2021

Kreativan si, imaš puno ideja no ne znaš kako bi ih proveo u djelo, nedostaje ti tehničkog znanja, imaš tremu?

I-Days je program razvoja inovacija u zdravstvu, a ciljna su skupina studenti, neovisno o razini studiranja i fakultetu, sveučilištu ili veleučilištu koje pohađaju. No natjecanje je otvoreno i za sve ostale koji su zainteresirani za razvoj inovacija.

Na i-Daysima ćeš se pridružiti drugim studentima i zajedno ćete, uz budno oko i stručno znanje mentora naći rješenja povezana uz ovogodišnji izazov: “Kako bismo mogli zdravstvenim inovacijama društvo učiniti inkluzivnijim?”

Natjecanje će započeti u ponedjeljak 25. listopada u 15.00 sati. Tu ćeš upoznati studente iz različitih područja i podijelit ćete se u interdisciplinarne timove. Da bi se prijavio ne moraš unaprijed imati tim, niti ideju za inovaciju.

Svojim će formatom natjecanje biti slično hackatonu i idealna je prilika za studente koji žele naučiti sve korake u procesu stvaranja inovacija! Tu ćeš naučiti kako prepoznati problem, kako pristupiti rješavanju i stvoriti inovaciju, kako tu inovaciju predstaviti investitorima i kako od inovacije stvoriti uspješni poslovni model. Tema ovogodišnjih i-Daysa je: “Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva”.

U temu će nas uvesti tri profesorice s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta: Jasmina Ivšac, Jelena Kuvač Kraljević i Sonja Alimović te logoped i inovator u ovom području Mario Dilberović.

Vaša rješenja ocjenjivat će stručni žiri, a tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade u vidu poklon bonova od 1500, 1000 i 500 kn, mentoriranja od Lean Startup tima i mogućnost uključivanja u EIT Health mrežu.

Pobjednički će tim biti nagrađen i sudjelovanjem na Winners’ Eventu koji će se održati 27. studenog online gdje će se natjecati protiv pobjedničkih timova iz drugih država.

Kako nam je bilo prošle godine:

Pridruži nam se i možda baš ti budeš dio pobjedničkog tima!

******

> Prijave traju do 25. listopada u 9 sati, a prijaviti se možeš ovdje: https://bit.ly/i-Days-2021

******

! ! !

Zbog epidemioloških prilika ovogodišnji će se i-Days održati online, a sastojat će se od motivacijskog događaja 18. listopada u 14.00 sati i natjecanja koje će trajati četiri dana: 25., 26., 27. i 29. listopada. Sudjelovanje u događaju je besplatno!

Kako nam je bilo na motivacijskom događaju:

 

I-Days održavaju se diljem cijele Europe, a registracija za njih odvija se putem centralne platforme EIT Healtha.

Svjesni smo da će sudjelovanje na natjecanju uzeti veći dio tvoga tjedna, a možda i biti u koliziji s nekim fakultetskim obavezama. Ako je to slučaj, probaj popričati s profesorom. Svi će sudionici dobiti potvrde o sudjelovanju koju možeš priložiti kao dokaz. Ako ti ili tvoj profesor imate nekih pitanja slobodno nam se javite na iday@unizg.hr

Ovaj se događaj  održava u okviru proglašenja 2021. Godinom inovacija na Sveučilištu u Zagrebu s ciljem popularizacije i promicanja inovacija i transfera tehnologije na Sveučilištu u Zagrebu