29 Svi

INFORMATIVNO PREDSTAVLJANJE PROGRAMA PROVJERE INOVATIVNOG KONCEPTA (POC8)

Datum održavanja: 29. svibnja 2019.
Mjesto održavanja: Sveučilište u Zagrebu, Ulica kralja Zvonimira 8, dvorana 13
Vrijeme održavanja: U 10 sati

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske (MGPO) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) upućuju JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJAVA za sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata za poduzetnike kroz Program dodjele državnih potpora za provjeru inovativnog koncepta – PoC8.

Program PoC8 daje podršku inovacijama u najranijoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnoga koncepta. Prihvatljivi projekti sufinancirati će se u iznosu od minimalno 100.000 kn do najviše 500.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci. Intenzitet potpore za mikro i mala poduzeća iznosi 70% ukupnih prihvatljivih troškova, dok za srednja poduzeća program financira do 60% ukupnih prihvatljivih troškova. Projektne prijave zaprimat će se do 2. rujna 2019. godine.

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu kao jedan od Prepoznatih centara u okviru PoC Programa i u suradnji s Hamag-Bicrom organizira Informativno predstavljanje 8. kruga Programa provjere Inovativnog koncepta PoC8 koji je trenutno dostupan poduzetnicima za financiranje.

Molimo Vas da nam potvrdite dolazak putem obrasca u nastavku do ponedjeljka, 27. svibnja 2019.

Prijavite se za sudjelovanje: