26 Velj

Osnivanje spin off tvrtke: stvaranje vrijednosti iz inovativnih tehnologija

(Starting up and spinning off: A view for creating value from innovative technologies)

Radionica će se održati 26. veljače 2015.
Mjesto održavanja radionice: Ulica kralja Zvonimira 8, vijećnica 304, III. kat
Broj polaznika: 40
Rok za prijavu: 25.2.2015.
Preuzmite program radionice. Radionica će se održati na engleskom jeziku.
Prijavu potražite na dnu stranice ili kliknite ovdje.

O radionici:

Cilj radionice je istraživačima dati odgovor na pitanje „Je li osnivanje spin off tvrtke najbolji način komercijalizacije moje ideje?“ te pružiti osnovna znanja o pokretanju tvrtki zasnovanih na znanju i tehnologiji: što je spin off tvrtka, koji su koraci prilikom osnivanja, kako procijeniti komercijalni potencijal i izabrati najbolji način komercijalizacije vaše inovacije, kako izraditi poslovni plan i napraviti strategiju poslovanja, kako doći do sredstava i koji su potencijalni izvori financiranja, kako se predstaviti investitorima…

O predavaču:

Boro Dropulić je trenutačno glavni znanstveni direktor tvrtke Lentingen i Neomune (Gaithesburg, USA) te posjeduje značajno iskustvo iz područja poslovne strategije, upravljanja intelektualnim vlasništvom, razvoja poslovanja i poslovnog upravljanja. Doktorirao je na Sveučilištu „Western Australija“ dok je poslovnu administraciju (MBA) magistrirao na poslovnoj školi „The Johns Hopkins Carey Bussiness School“. Osnivač je nekoliko spin-off kompanija za koje je osigurao financiranje iz fondova rizičnog kapitala.

Program:
program_slika_spinoff

Radionica će biti održana u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u sklopu europskog projekta „BISTEC – Building innovation support through efficient cooperation network“.

Broj sudionika je ograničen pa Vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje na radionici. U slučaju nemogućnosti dolaska molimo da nas o tome obavijestite kako bi druge osobe mogle prisustvovati radionici. Rok za prijavu je srijeda, 25. veljače 2015. Sudjelovanje se ne naplaćuje.
Povratak na vrh stranice

Kapacitet je popunjen. Prijavite se za naše novosti kako biste na vrijeme saznali za buduća događanja.