13 Pro

Radionica – uvod u upravljanje inovacijama za istraživače

Datum i vrijeme održavanja radionice: petak 13. prosinca 2013. s početkom u 09,00 sati
Mjesto održavanja radionice: Sveučilište u Zagrebu, Zvonimirova 8, 1. kat, soba 107.

Radionica će biti održana u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u sklopu europskog projekta „BISTEC – Building innovation support through efficient cooperation network“. To je prva u seriji od ukupno četiri radionice početne razine za istraživače o osnovama intelektualnog vlasništva, upravljanju inovacijama u istraživačkim projektima, transferu tehnologije i uspješnoj suradnji s industrijom. Ciljna skupina ovih radionica su prvenstveno mladi istraživači koji nemaju znanja i iskustva u navedenim aktivnostima, ali i svi ostali koji žele obnoviti ili proširiti svoje znanje.

Predavači će biti:
• Dr.sc. Vlatka Petrović, voditeljica Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu
• Radoslav Ostermann dipl.ing., voditelj transfera tehnologije u Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu
• Dr.sc. Davorka Moslavac Forjan, viša voditeljica transfera tehnologije u Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu

Broj sudionika ograničen je na 25 osoba, stoga Vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje na radionici. U slučaju nemogućnosti dolaska molimo da nas o tome obavijestite kako bi druge osobe mogle prisustvovati radionici. Rok za prijavu je srijeda 11. prosinac 2013. Sudjelovanje se ne naplaćuje.

PROGRAM U PDF FORMATU MOŽETE PREUZETI OVDJE

PROGRAM

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na dplavsic@unizg.hr ili na mob: 099 4698174.


Prikaz veće karte