27 Ruj

Stručni skup „Suradnja sveučilišta i gospodarstva – primjer dobre prakse: tvrtka PIP d.o.o.“

U sklopu tribine „Inovacije i transfer tehnologije – poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske“

Srijeda 27. rujna 2017. u 11 sati
Aula Sveučilišta u Zagrebu
Trg Maršala Tita 14, Zagreb

Preuzmite Program stručnoga skupa.
Prijavu potražite na dnu stranice.

U auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu u srijedu 27. rujna 2017. u 11 sati u okviru tribine Inovacije i transfer tehnologije – poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske održat će se stručni skup pod nazivom „Suradnja sveučilišta i gospodarstvo – primjer dobre prakse: tvrtka PIP d.o.o.“ . Riječ je o tribini koju organizira Sveučilište u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti te partnerom Udrugom inovatora Hrvatske.

Tribina će započeti pozdravnim govorima rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, državnog tajnika pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta RH gospodina Maria Antonića, te ministra poljoprivrede RH gospodina Tomislava Tolušića.

Nakon pozdravnoga govora uzvanika slijedi uvodno izlaganje osnivača i savjetnika Uprave PIP d.o.o., gospodina Ivana Bračića pod nazivom “Od tradicijskih do inovativnih proizvoda”. Tvrtka PIP je primjer uspješne dugogodišnje suradnje sa stručnjacima sa sastavnica Sveučilišta u Zagrebu u području pčelarstva te proizvodnje pčelarskih i pčelinjih proizvoda. Primjer dobre suradnje s tvrtkom PIP d.o.o. predstavit će izv. prof. dr. sc. Marijana Zovko Končić, Farmaceutsko-biokemijski fakultet.

Ovom tribinom želimo, kroz primjer dobre prakse, predstaviti potencijal Sveučilišta u Zagrebu u prijenosu znanja na poslovne subjekte koji žele izaći na tržište sa svojim inovativnim proizvodima te potaknuti i druge zainteresirane da se uključe u partnerski odnos sa Sveučilištem, te da iskoriste potencijal našeg Sveučilišta za svoj razvoj. Tribinu Inovacije i transfer tehnologije – poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske moderirat će prof. dr. sc. Miljenko Šimpragaprorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu.

Prijavite se za sudjelovanje: