11 Stu

HealthCare Lab 2022

HealthCare Lab akceleracijski je program EIT Health zajednica znanja i inovacija u suradnji s tvrtkom Roche i podrškom konzultantske agencije Civitta.

Namijenjen je start-up tvrtkama registriranim u jednoj od zemalja srednje i istočne Europe i južne Europe među kojima je i Hrvatska, koje već imaju MVP/prototip koji odgovara jednom od tri izazova:

 

  1. HEALTHCARE DATA MANAGEMENT FOR BETTER DECISION-MAKING
    Healthcare data infrastructure and collection processes are unstructured and disconnected, unusable for data-driven and personalized decision-making in healthcare.
  2. SCREENING AND EARLY DIAGNOSTICS
    Patients seek healthcare often too late and proper diagnosis can take too long, leading to poor health outcomes.
  3. DIGITAL THERAPEUTICS AND DISEASE MANAGEMENT
    Patients and providers have limited time, resources and information to manage and personalize chronic disease treatment beyond the care received in hospitals

 

Program će se odvijati 3 mjeseca online, a sastojat će se od selekcijskog bootcampa, radionica, individualnog mentoriranja, treninga, networkinga i Demo dana. Početkom prosinca održat će se selekcijski bootcamp na kojem će organizatori odabrati 9 start-up tvrtki koje će sudjelovati u programu. U travnju 2022. održat će se Demo dan na kojem će start-up tvrtke imati prilike predstaviti svoja rješenja, a najbolje će tvrtke iz svake kategorije osvojiti novčanu nagradu od 10.00 EUR.

Prijave traju do 30. studenoga, a prijaviti se možete ovdje: https://www.f6s.com/healthcare-lab-2022-2nd-batch/apply

Više o programu, uvjetima prijave i izazovima možete doznati ovdje: https://healthcarelab.eu/