02 Pro

Manufacturing Innovation as a Driver of the Future

9. prosinca 2022. u prostoru Zagrebačkog Inovacijskog Centra ZICER-a održat će se događaj Manufacturing Innovation as a Driver of the Future. Cilj je ovog događaja okupiti sve ključne dionike u proizvodnoj industriji, kao i sve osobe zainteresirane za tijek proizvodne industrije u budućnosti.

Sudionici događaja imat će prilike doznati više o mogućnostima koje im nudi EIT Manufacturing zajednica znanja i inovacija, te čuti iskustva i mišljenja stručnjaka s lokalne scene i predstavnika industrije u zanimljivim panel raspravama.

Na događaju će se predstaviti i pobjednički startup timovi s ovogodišnjeg Manufacturing Innovation Challengea, programa u sklopu kojega su dvije velike proizvodne tvrtke – Podravka d.d. i JGL d.d. postavile izazove s kojima se susreću u svojim proizvodnim procesima, a startup timovi su ih pokušali riješiti.

Više o Manufacturing Innovation Challengeu doznajte ovdje: https://eitmanufacturing.unizg.hr/index.php/innovation-challenge/innovation-challenge-2022/

Uz njih, predstavit će se i tvrtke  koje su sudjelovale u programu Partnerstvom do rasta. Program je osmišljen s ciljem da pomogne startup i scaleup tvrtkama u povezivanju s proizvodnim kompanijama i ojača njihove kompetencije za pokretanje poslovnih i inovacijskih suradnji.

Više o programu Partnerstvom do rasta doznajte ovdje: https://eitmanufacturing.unizg.hr/index.php/partnerstvom-do-rasta/

Događaj organizira EIT Manufacturing Hub za Hrvatsku – Centar za istraživanje razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i Fakultete strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Za Manufacturing Innovation as a Driver of the Future možete se prijaviti ovdje: https://bit.ly/Manufacturing_of_Future_prijave

Program događaja pogledajte ovdje: http://cirtt.unizg.hr/ea/wp-content/uploads/2022/12/Program-MIDF.pdf

Radni jezik događaja je hrvatski, ali dijelovi događaja održat će se na engleskom.