04 Lip

MEĐUNARODNA ŠKOLA RUDARSTVA U DUBROVNIKU

Rudarsko-geološko-naftni fakultet poziva vas na Međunarodnu školu rudarstva DIM ESEE od 15. do 20. listopada u Dubrovniku! Pet dana programa sudionicima će pružiti priliku da poslušaju uvažene predavače, okušaju se u praktičnim vježbama te uživaju u ekskurziji i umrežavanju.

Mjesto održavanja

Škola se održava u IUC-u Dubrovnik (Inter University Centre) koji je od atraktivnog središta grada udaljen samo nekoliko minuta.

Tematski fokus

Tema ovogodišnje škole je „Deep intelligent mining“ i bit će predstavljena u suradnji s partnerskim institucijama Montanuniversitat Leoben, National Mining University Ukrajina, Technical University Košice, AGH University Poljska i uz industrijske partnere poput hrvatske tvrtke DOK-ING.

Kotizacija – Early bird prijave

Early bird prijave otvorene su do 1. srpnja 2018. te je za rane prijave ponuđen popust – iznose kotizacija možete pogledati ovdje. Kotizacija pokriva akademski program, ali i smještaj te obroke tijekom trajanja škole. Sudionici će biti smješteni u IUC-u, na lokaciji održavanja škole. Iznos kotizacije se mijenja ukoliko želite sudjelovati na školi, no sami ćete organizirati smještaj i obroke.

Registracija

Prijave za školu zaprimaju se putem sljedećeg linka https://bit.ly/2KA6D8E. Nakon što ispunite prijavnicu na stranici, organizatori će vam poslati predračun za uplatu kotizacije.

Dodatne informacije potražite na stranici DIM ESEE škole https://dim-esee.eu/.

Ukoliko imate pitanja, organizatorima se možete obratiti putem maila info@dim-esee.eu.