07 Srp

Novi krug prijava za Bridgehead 2021

Bridgehead 2021 je scale-up Accelerator program EIT Health zajednice znanja i inovacija namijenjen svim tvrtkama koje su u procesu rasta i žele svoje poslovanje podići na višu razinu. Izabrane tvrtke se kroz program povezuju s inkubatorima i akceleratorima iz EIT Health mreže, tzv. Catalyserima, te im pomažu steći kontakte i povezati ih s dionicima s tržišta na koja se tvrtke namjeravaju proširiti.

Sam se program dijeli na tri područja: Bridgehead Europe, Bridgehead Global i Bridgehead Inbound. Bridgehead Europe namijenjen je tvrtkama iz Europe koje žele proširiti svoje poslovanje na zemlje Europske Unije, dok Bridgehead Global isto radi za svjetsko tržište. Bridgehead Inbound namijenjen je tvrtkama koje dolaze van Europe i žele ući na europsko tržište.

Za Europe i Global razmatrat će se isključivo prijave od tvrtki koje imaju manje od 250 zaposlenika, registrirane su u Europi te su aktivne na barem jednom europskom tržištu i bave se inovacijama i rješenjima iz medicinske tehnologije, biotehnologije i digitalnog zdravlja. Za Inbound su svi uvjeti isti osim što tvrtka mora biti registrirana i aktivna na tržištu van Europe i spremna ući na europsko tržište.

Prijave za novi krug su otvorene do 14. rujna 2021., a prijaviti se možete ovdje: https://eithealth.optimytool.com/en/

Više informacija saznajte na službenoj stranici projekta: https://eithealth.eu/bridgehead/