13 Lis

Održavaju se drugi po redu EIT Health i-Days za studente – prijavite se!

Kreativan si, imaš puno ideja no ne znaš kako bi ih proveo u djelo, nedostaje ti tehničkog znanja, imaš tremu?

Prijavi se na druge po redu EIT Health i-Dayse te nauči kako doći od ideje do gotovog proizvoda! I-Days je program razvoja inovacija u zdravstvu, a ciljna su skupina studenti!

Na i-Daysima ćeš se pridružiti drugim studentima i zajedno će te, uz budno oko i stručno znanje mentora naći rješenja nekih problema u zdravstvu.

Zbog epidemioloških prilika ovogodišnji će se i-Days održati online, a sastojat će se od najavnog događaja 22. listopada u 14.00 sati i natjecanja koje će trajati četiri dana: 2., 3., 5. i 6. studenoga.

Na najavnom događaju imati ćeš prilike čuti malo više o temi i ideji samih i-Daysa. Sudjelovanje na ovom događaju nije uvjet za sudjelovanje u natjecanju.

Motivacijska izlaganja na najavnom događaju održati će Peter Pfanner, izvršni direktor Centra za inovacije Sveučilišta u Illinoisu i Charles Frisbie, pomoćni direktor Medical Accelerator for Devices Laboratory Sveučilišta u Illinoisu.

Natjecanje će svojim formatom biti slično hackatonu. Tu ćeš naučiti kako prepoznati problem, kako pristupiti rješavanju i stvoriti proizvod, kako taj proizvod predstaviti investitorima te kako od proizvoda stvoriti uspješni poslovni model. Tema ovogodišnjih i-Daysa je „Poticanje zdravijeg načina života“.

Vaša rješenja ocjenjivat će stručni žiri a tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade.
Pobjednici će imati priliku sudjelovati i na Winners Eventu koji će se ove godine također održati online, a tamo će imati prilike upoznati pobjednike iz drugih zemalja. Osim toga, pobjednici će imati priliku prisustvovati završnom godišnjem EIT Healthovu događaju u sklopu kojega će se održati mnoga zanimljiva predavanja, radionice te prilike za networking.

Pridruži nam se i možda baš ti budeš dio pobjedničkog tima!

Za najavni događaj možeš se prijaviti ovdje: http://bit.ly/intro_to_i-Days

Više o prijavama za samo natjecanje uskoro!

Sretno!