14 Sij

Otvorene prijave za StarShip Fellowship Program 2020! (Prijave 15.1. – 31.1. 2020.)

StarShip Fellowship Program inicijativa je EIT Healtha, pokrenuta u suradnji s vodećim europskim stručnjacima u području zdravstva i s partnerskim tvrtkama iz zdravstvene industrije. Jedinstvena je prilika za sve one zainteresirane za kreiranje novih ideja, novih rješenja i inovacija u području zdravstva.

Prijaviti se možete od srijede 15. siječnja 2019., za što je potrebno poslati životopis i motivacijsko pismo na sljedeću e-adresu: starship@uc.pt.

Prijave su otvorene do 31. siječnja. 2019. u 23.59 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Sudjelovanjem u StarShipu sudionici programa imaju prilike raditi u multidisciplinarnim timovima s inovatorima i najvećim tvrtkama zdravstvene industrije.

U sklopu programa sudionici će tijekom 2020. provesti ukupno devet tjedana educirajući se o najnovijim tehnologijama s vodećih europskih sveučilišta i razvijajući nova rješenja s najvećim stručnjacima u području zdravstva.

EIT Health svakomu od izabranih sudionika daje školarinu od 15 000 €  i pokriva putne troškove u iznosu od 3 000 €.

Program je namijenjen svima sa završnim obrazovanjem u području medicine, prirodnih/prirodoslovnih znanosti, inženjerstva (biomedicinskoga, mehaničkoga ili drugoga), ekonomije i menadžmenta, javnih politika, dizajna i sličnih studijskih područja.

Uvjet je prvostupnička, magistarska ili doktorska diploma iz već spomenutih područja i izvrsnost u engleskom jeziku u govoru i pismu te da možete ukupno devet tjedana posvetiti isključivo ovom programu, u što je uključeno tjedan edukacije, 2-3 dana za posjet tvrtkama koje se bave kreiranjem novih rješenja u zdravstvu i sudjelovanje na online konferencijama za trajanja programa.

Više možete saznati na poveznici: https://www.starship.eithealth.eu/.