28 Ruj

Prijave za HelloAIRIS online školu još samo 2 dana!

HelloAIRIS je online škola o umjetnoj inteligenciji koju izvodi EIT Health u suradnji s partnerima GE Healthcareom, LEITAT tehnološkim centrom u Barceloni i KTH Kraljevskim tehnološkim institutom u Stochkolmu. Osnovana je radi boljega upoznavanja njezinih sudionika s osnovama umjetne inteligencije, otkrivanja i spoznavanja izazova koje ona donosi i izgradnje zajednice znatiželjnih i proaktivnih mislitelja.

HelloAIRIS je namijenjen sveučilišnim studentima biomedicinskoga, tehničkoga i ekonomskoga područja, ali i mladim liječnicima, pogotovo radiolozima, zainteresiranima za osmišljivanje inovativnih rješenja koja će pridonijeti pristupačnijem zdravstvenom sustavu. Štoviše, program će pridonijeti podizanju svijesti zdravstvenih radnika iz EIT Health RIS područja u koje spada i Hrvatska, da i oni mogu biti ambasadori inovacija i novih tehnologija.

Prijave traju do 30. rujna 2020., a broj mjesta je ograničen. Prijaviti se možete putem e-adrese na koju treba poslati životopis: hello.airis@gmail.com i preko sljedeće poveznice: https://supportcentral.ge.com/esurvey/GE_survey/takeSurvey.html?form_id=18446744073710051464

Više o samom programu i postupkuprijave saznajte na službenim stranicama ljetne škole: https://www.helloairis.com/venue