25 Lip

Produžen rok za prijave na PROGRAM MOBILITY AND ACTIVE AGEING, EIT HEALTH do 29.6.!

U tijeku su prijave za online ljetnu školu EIT Healtha pod nazivom Mobility and Active ageing. Ljetna škola namijenjena je profesionalcima da dizajniraju, razviju i implementiraju rješenja koja će pomoći osobama s otežanim kretanjem i smanjenom mobilnošću.

Ljetna škola organizirana je u 8 modula (ukupno 70 sati) te podijeljena u teoretski i praktičan dio s mentoriranjem. Tijekom ljetne škole njeni će polaznici naučiti kao identificirati potencijalne opasnosti i ograničenja kod starijih osoba i osoba s otežanim kretanjem te koje tehnike, taktike i strategije najbolje primijeniti za specifične probleme. Uz naučene vještine, polaznici će naučiti i znanja koja će im pomoći da sudjeluju u donošenju odluka baziranih na znanstvenim istraživanjima.

Prijaviti se mogu osobe s diplomama iz područja biomedicinskog, tehničkog, biotehničkog, društvenog i humanističkog područja. Poželjno je da pristupnici imaju iskustva u skrbi s osobama s otežanim kretanjem i smanjenom mobilnošću ili u stvaranju javnih politika na lokalnoj ili nacionalnoj razini povezanih s mobilnošću i aktivnim starenjem.

Prijave traju do 29. lipnja 2020. a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice: http://formesp.fmh.ulisboa.pt/summer-school-mobility-active-ageing/en/registration/index

Više o samom programu i procesu prijave saznajte na: http://formesp.fmh.ulisboa.pt/summer-school-mobility-active-ageing/en