27 Kol

U tijeku su prijave za Early Health Technology Assessment Advanced Training

Early Health Technology Assessment Advanced Training besplatna je online edukacija u organizaciji EIT Health zajednice znanja i inovacija i sveučilišta Semmelweis namijenjena investitorima i inovatorima zainteresiranima za inovacije u području medicinskih uređaja i digitalnih zdravstvenih tehnologija osnovana s namjerom da im pomogne procijeniti zdravstvene inovacije u ranoj fazi razvoja i uspješno ući na tržište s novim proizvodima i uslugama.

Što možete naučiti?

  • Kako evaluirati zdravstvene inovacije u ranoj fazi
  • Kako skrojiti plan komercijalizacije
  • Kako određivati cijenu i osmisliti strategije naplate vašeg proizvoda kako bi dobili povrat na uložena sredstva

Kome je program namijenjen i koji su uvjeti za prijavu?

Osobe koje razvijaju tehnološka rješenja u zdravstvu, investitori, specijalisti za pristup tržištu, konzultanti u području medicinskih tehnologija i digitalnih medicinskih rješenja, istraživački, studenti doktorskih i post-doktorskih studija iz EIT Health RIS regija među kojima je i Hrvatska.

Edukacije je besplatna i održavat će se online od 27. do 28. rujna 2021. Program se sastoji od offline pripreme u vidu od cca. 8 sati webinara, proučavanja unaprijed pripremljenog materijala i kviza koji će svaki potencijalni sudionik morati ispuniti prije nego što pristupi online djelu edukacije. Nakon što završi period prijava svi će sudionici dobiti poveznicu za pristup webinarima. Kviz je obavezno ispuniti da bi dobili pristup online djelu edukacije.

Prijave traju do 12. rujna, a prijaviti se i više saznati možete ovdje: https://eithealth.eventscase.com/EN/HTA