16 Stu

Winter School of Research Commercialisation – Winter School Week 2020 online! Prijavite se!

Otvorene su prijave za Winter School of Research Commercialisation – Winter School Week 2020, online zimsku školu u organizaciji Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta i Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu uz podršku EIT Healtha i EIT Manufacturinga.

Namijenjena je studentima, doktorandima, znanstvenim novacima, istraživačima i svima zainteresiranima za učenje vještina potrebnih za uspostavljanje vlastite firme posvećene rješenjima u zdravstvu, izgradnju veza s farmaceutskom i biotehničkom industrijom i stvaranja okruženja posvećenog istraživanju. Cilj joj je stvoriti stimulativno atmosferu u sklopu koje sudionici mogu stvarati inovacije koje se temelje na njihovu istraživanju, dobiti povratnu informaciju i ostvariti korisne poslovne i ekonomske kontakte. Radni jezik zimske škole je engleski.

Škola traje od 24. do 28. studenoga, odvijat će se putem različitih mrežnih seminara i tečajeva, a prijaviti se možete za pojedine tečajeve ili za program u cijelosti. Na kraju škole sudionici će dobiti certifikate, a da bi ostvarili pravo na certifikat, moraju sudjelovati u najmanje dvama mrežnim seminarima i u dvodnevnom kratkom tečaju.

Više o zimskoj školi možete doznati ovdje: https://winterschool.pharma.hr/

Prijaviti se možete ovdje: https://winterschool.pharma.hr/registration/

EIT Health: https://eithealth.eu/

EIT Manufacturing: https://eitmanufacturing.eu/