Search
Close this search box.

Vijesti

Otvorene su prijave za EIT Jumpstarter

Predakceleracijski program u organizaciji Europskog instituta za inovacije i tehnologiju namijenjen znanstvenicima, inovatorima, doktorskim studentima kao i studentima diplomskih studija koji imaju ideju ili proizvod u jednom od sljedećih područja: zdravstvo, industrija hrane, sirovina materijali, energija, urbana mobilnost i proizvodna industrija.

Polaznici programa naučit će kako osmisliti i validirati najbolji poslovni model za svoju ideju, kako ispitati tržište i stvoriti vrijednost za svoje kupce, osnove ulaganja, pravne osnove i mnoga druga znanja i vještine koje će im pomoći na putu stvaranja vlastite tvrtke.

Program je organiziran kao natjecanje, a najbolji će tim u svakoj kategoriji imati priliku osvojiti 10.000 eura novčane nagrade.

Ove su godine proširena tematska područja u fokusu programa, kao i lista zemalja iz kojih prihvaćaju prijave. Prijave su otvorene do 16. travnja 2023., a prijaviti se i više o programu možete doznati ovdje: https://eitjumpstarter.eu/pre-register-for-eit-jumpstater-2023/