Vijesti

EIT Health Bootcamp Info Session

Edukacijski programi EIT Health zajednice namijenjeni inovatorima u području zdravstva, njege, razvoja medicinskih proizvoda i u povezanim područjima.

Kako bi saznali koji je od programa idealan za Vas, prijave se na Bootcamp Info Session koji će se održati 15. veljače 2023. putem Zoom aplikacije. Na info sessionu, programski će menadžeri objasniti što Vam sudjelovanje u određenom bootcampu donosi, pojasniti proces prijave i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Imat ćete priliku i poslušati iskustva osoba koje su sudjelovale u bootcampovima proteklih godina.

Ove se godine provode sljedeći bootcampovi:

  • WomanEntrepreneurshipBootcamp:namijenjen svim start-upovima koji stvaraju inovacije u zdravstvu, a vode ih s žene. Osmišljen je s ciljem da educira, mentorira i osnaži sve inovatorice.

  • RegulatoryPathway to Market: program osmišljen s ciljem da pomogne polaznicima koji razvijaju digitalna rješenja i medicinske uređaje da ih što lakše na europsko tržište

  • PatientInnovationBootcamp: stvoren s ciljem da podupire inovacije koje su osmislili pacijenti i njegovatelji kojima to nije profesija (obitelj, prijatelji i sl.).

 

  • MedTechBootcamp: namijenjen start-up timovima u ranoj fazi koji su usredotočeni na stvaranje inovacija u području medicinske tehnologije.

Prijave za sve bootcampove traju do 20. ožujka 2023, više o njima doznajte ovdje: https://eithealth.eu/programmes/bootcamps/

Za Info session koji će se održati 15. veljače možete se prijaviti ovdje: https://eithealth-eu.zoom.us/webinar/register/7516649725509/WN_yNBhkaW9StWSLybg3xSPlw