Vijesti

Info session – Bootcampovi EIT Healtha

Edukacijski programi EIT Health zajednice namijenjeni inovatorima u području zdravstva, njege, razvoja medicinskih proizvoda i u povezanim područjima.

Kako bi saznali koji je od programa idealan za Vas, prijavite se na Bootcamp Info Session koji će se održati 13. veljače 2024. u 12.00 sati putem Zoom aplikacije. Na info sessionu, programski će menadžeri objasniti što Vam sudjelovanje u određenom bootcampu donosi, pojasniti proces prijave i odgovoriti na sva Vaša pitanja.


Ove se godine provode sljedeći bootcampovi:

  • Woman Entrepreneurship Bootcamp: namijenjen svim start-upovima koji stvaraju inovacije u zdravstvu, a vode ih žene. Osmišljen je s ciljem da educira, mentorira i osnaži sve inovatorice.

  • Regulatory Pathway to Market: program osmišljen s ciljem da pomogne polaznicima koji razvijaju digitalna rješenja i medicinske uređaje da ih što lakše lansiraju na europsko tržište

  • Patient Innovation Bootcamp: stvoren s ciljem da podupre inovacije koje su osmislili pacijenti i njegovatelji kojima to nije profesija (obitelj, prijatelji i sl.).

  • MedTech Bootcamp: namijenjen start-up timovima u ranoj fazi koji su usredotočeni na stvaranje inovacija u području medicinske tehnologije.

Detaljnije o bootcampovima, kao i rokove za prijave na iste doznajte ovdje: https://eithealth.eu/programmes/bootcamps/

Za Info session koji će se održati 13. veljače u 12.00 sati možete se prijaviti ovdje: https://lnkd.in/dU5Td2UE