Vijesti

Povezivanje Ujedinjenog Kraljevstva i Hrvatske – Stvaranje mogućnosti za HealthTech poduzetnike

Povezivanje Ujedinjenog Kraljevstva i Hrvatske – Stvaranje mogućnosti za HealthTech poduzetnike događaj je namijenjen inovatorima i poduzetnicima u zdravstvu koji se žele povezati s jednim od najdinamičnijih svjetskih gospodarstava. Održat će se 25. listopada s početkom u 17.00 sati, na privremenoj adresi Sveučilišta u Zagrebu, zgrada SEECEL-a, ulica Radoslava Cimermana 88.

Lean Startup Hrvatska i Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu kao EIT Health Hub povezali su se s Britanskim veleposlanstvom u Zagrebu kako bi upoznali našu HealthTech zajednicu s mogućnostima koje britansko tržište može donijeti startup tvrtkama.

Od predstavnika Britanskog veleposlanstva u Zagrebu moći ćete čuti kako programi poslovne suradnje Ujedinjenog Kraljevstva koriste hrvatskim startup tvrtkama.  

Hrvatske startup tvrtke prisutne u Ujedinjenom Kraljevstvu podijelit će svoja iskustva i perspektive o tome kako uspjeti, a britanski poduzetnik i investitor govorit će o svojoj ulozi u povezivanju tvrtki iz svijeta s Ujedinjenim Kraljevstvom.

Sudionici Get Started in Health Innovation pred-akceleracijskog progama podijelit će svoja iskustva iz nedavnog prvog povezivanja s vodećim britanskim poduzetničkim inicijativama i inovacijskim organizacijama u zdravstvenom sustavu. 

Imat ćete priliku saznati više i o podršci koja je dostupna u razvoju i izlasku vašeg rješenja na tržište kao i o mogućnostima za partnerstva u inovacijskom i zdravstvenom ekosustavu Ujedinjenog Kraljevstva. 

Prijave i program događaja pronađite ovdje: https://bit.ly/GSHI_UK_i_Cro_prijave