Search
Close this search box.

Vijesti

EIT Health InnoStars Awards 2024

Otvorene su prijave za EIT Health InnoStars Awards 2024, program EIT Health zajednice namijenjen start-up tvrtkama u ranoj fazi, tvrtkama s već razvijenim MVP-em ili prototip iz srednje, istočne i južne Europe.

Program je osmišljen da bi svojim polaznicima pomogao skratiti vrijeme do izlaska na tržište, povećao mogućnost privlačenja privatnih investicija.

Ove godine program nudi dva modula:

Validation Track: za tvrtke s MVP-em koje nemaju prihode. Polaznici će sudjelovati u dva edukacijska kampa koji će se odvija uživo gdje će naučiti startegije i tehnike kojim bi ubrzali izlazak svoje ideje na tržište – definirati potrebe i koristi proizvoda ili usluge koju razvijaju za korisnike, kupce i partnere te  

Investment Track: namijenjen start-up tvrtkama s prihodom koje traže seed ili Serie A investicije. Polaznici će sudjelovati u jednom edukacijskom kampu gdje će naučiti kako stvoriti investicijsku strategiju, unaprijediti svoj poslovni plan, definirati USP i stvoriti savršenu pitch prezentaciju. Uz to tvrtke će sudjelovati u board meeting simulacijama u kojima će imati priliku svoje ideje predstaviti pred iskusnim investitorima.

Na kraju programa najbolje će tvrtke prezentirati svoje ideje i najbolje tri iz obje kategorije imati će priliku osvojiti novčane nagrade u iznosu za 25.000 € za prvo, 15.000€ za drugo i 10.000 € za treće mjesto.

Sudjelovanje u programu se plaća i košta 1.000 €, a prijave traju do 5. kolovoza.

Uvjete za prijavu i druge detalje doznajte na službenom webu programa: https://eithealth.eu/programmes/innostars-awards/

Prijave: https://apply.eithealth.eu/