Vijesti

Get Started in Health Innovation – Demo dan

Nakon 6 mjeseca rada na idejama s drugom generacijom polaznika, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti finale Get Started in Health Innovation programa.

Događaj će se održati 1. prosinca u Zagrebu na privremenoj adresi Sveučilišta u Zagrebu, zgradi SEECEL-a, Ulica Radoslava Cimmermana 88 s početkom u 15.00 sati.

7 je timova ušlo u finale ovog multidisciplinarnog programa koji su pokrenuli Centar za istraživanje razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i inovacijska agencija Smion u nadi da ćemo pomoći hrvatskim istraživačima, inovatorima i poduzetnicima  realizirati njihov kreativni potencijal i zajedno pretočiti njihove ideje za zdravstvene inovacije u validirane proizvode i usluge.

Kroz 6 mjeseci timovi su prošli intenzivni rad uz mentore i trenere kroz radionice, učili kako predstaviti svoju ideju, validirati ju, stvoriti koherentni poslovni plan, korake potrebne da bi novi proizvod lansirali na tržište, a kroz studijsko putovanje u UK imali su prilike upoznati strane primjere vrhunske prakse.

Na demo danu timovi će imati priliku predstaviti ono na čemu su intenzivno radili pred stručnim žirijem koji će se sastojati od investitora, partnera programa, liječnika i drugih ključnih dionika iz inovacijskog ekosustava.

Uz to, sudionici demo dana imat će priliku poslušati zanimljivu panel raspravu o razvoju lokalnog zdravstvenog inovacijskog ekosustava u Hrvatskoj.

Vrijednost našeg nastojanja prepoznali su naši partneri tvrtke AstraZeneca i Selvita te Veleposlanstvo Ujedinjene Kraljevine i pomogli nam u realizaciji ovog programa i daljnjoj edukaciji timova.

Iznimno se veselimo vidjeti značajan napredak svih timova te njihove pitcheve investitorima.

Događaj je otvoren za javnost, a prijaviti se možete putem poveznice: https://www.entrio.hr/event/get-started-in-health-innovation-demo-day-16227

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna.

Više informacija o programu doznajte ovdje: https://cirtt.unizg.hr/get-started-in-health-innovation